Mimulus animacions infantils

Mimulus (una flor de Bach per a pors desconegudes) és el nom que varem triar pel nostre grup. Desprès de molts anys mirant d’estalviar per poder crear alternatives reals a l’educació estatal, i essent conscients que calen molts diners per poder impulsar projectes d’aquestes característiques, vàrem crear un grup d’animació infantil.

 

Mans a l’obra, ens vàrem posar a crear cançons, a cercar-ne de la nostra infantesa, de la nostra història i poc a poc el grup va anar agafant forma.

 

Mimulus està format per persones vinculades al món educatiu que creuen en l’autogestió, i que destinen tots els diners de les seves actuacions a possibilitar la futura creació d’escoles autogestionades.

Així que “monos” blaus, barrets vermells i negres, espardenyes, molts “confetis” i a ACTUAR!

 

Disposem de dos blocs independents:

 

1. Tallers creatius i no competitius com:

 

• Creació de xapes fetes per la canalla

• Bijuteria amb material reciclat

• Maquillatge de cares

• Creació d’estels, d'instruments

• Murals pel barri

 

2. Danses i cançons

• L’espectacle, d’una durada d’hora i mitja, fa un recorregut per vàries situacions que ens podem trobar a la nostra vida. Totes les cançons i danses tenen un caire educatiu i de gresca. Cap de les nostres cançons no manté els sexismes d’algunes cançons tradicionals. Així que potser us sonen les músiques però les lletres ...

 

Consulta els nostres preus. Sòn molt econòmics! i estaràs col·laborant al canvi en l'educació.

Uscriu i pregunta!

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

6mimulus@gmail.com

@Edullibertaria